top of page

איך מכינים מיץ רימונים ומה היתרונות בו לגוף שלנו


פרי הרימון




פרי הרימון

פרי הרימון האחד מכיל מאות גרירי רימון אדומים או לבנים. הרימון נקרא פרי גן עדן ויש ממנו שלושה סוגים: רימון מתוק, רימון עדין ורימון חמוץ. למיץ רימונים יתרונות גדולים, ובכתבה הזאת, נלמד כיצד להכין מיץ רימונים, בנוסף ליתרונות הבריאותיים החשובים ביותר שהוא מעניק לגוף האדם.

מיץ רימוני

  • מרכיבים:

  • ארבע פירות רימון

  • מים קרים

  • סוכר לפי בחירה

שיטת הכנה

  • מתחילים בלהפריד את גרעיני הרימון מהקליפה החיצונית.

  • הכניסו את הרימון למעבד המזון והוסיפו סוכר כרצונכם, ובכך תוכלו לשלוט ברמת החומציות או המתיקות של המיץ.

  • מוסיפים את המים, ומערבבים במידה רבה בדרגת חום גבוהה עד שיש לנו מיץ נפלא, וכאן אפשר לטעום ואם נשים לב שהמיץ זקוק ללימון, אפשר להוסיף כף מיץ לימון.

  • מסננים את מיץ הרימונים ושומרים במקרר עד לשימוש.


יתרונות דבש הרימונים

  • מחזק את בריאות הלב: הוא פועל להפחתת רמת הכולסטרול הרע בגוף, ולהעלאת שיעור הכולסטרול הטוב, ובכך למנוע טרשת עורקים ומחלות חזה.

  • מהווה טיפול טבעי יעיל נגד שלשולים ועצירות.

  • מועיל למחלות הכיבה

  • מטפל בדלקות בפה ובחניכיים.

  • יעיל כנגד מחלת הסרטון

  • מפחית חום גבוהה ומטפל בתולעים שיכולים להימצא במעי, בעיקר תולעי סרט.

  • מטפל בבעיית הטחורים שנפוצה לאחרונה בקרב האוכלוסיה.

  • מטפל בהשמנת יתר מכיוון שיש בו סוכרים טבעיים המספקים אנרגיה לגוף ולכן הוא אידיאלי עבור אנשים הסובלים מעודף משקל.

Comments


bottom of page