top of page

איך מכינים מיץ רימונים ומה היתרונות בו לגוף שלנו

  • תמונת הסופר/ת: faizkh14
    faizkh14
  • 20 באוג׳ 2019
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 13 במרץ 2023


פרי הרימון




פרי הרימון

פרי הרימון האחד מכיל מאות גרירי רימון אדומים או לבנים. הרימון נקרא פרי גן עדן ויש ממנו שלושה סוגים: רימון מתוק, רימון עדין ורימון חמוץ. למיץ רימונים יתרונות גדולים, ובכתבה הזאת, נלמד כיצד להכין מיץ רימונים, בנוסף ליתרונות הבריאותיים החשובים ביותר שהוא מעניק לגוף האדם.

מיץ רימוני

  • מרכיבים:

  • ארבע פירות רימון

  • מים קרים

  • סוכר לפי בחירה

שיטת הכנה

  • מתחילים בלהפריד את גרעיני הרימון מהקליפה החיצונית.

  • הכניסו את הרימון למעבד המזון והוסיפו סוכר כרצונכם, ובכך תוכלו לשלוט ברמת החומציות או המתיקות של המיץ.

  • מוסיפים את המים, ומערבבים במידה רבה בדרגת חום גבוהה עד שיש לנו מיץ נפלא, וכאן אפשר לטעום ואם נשים לב שהמיץ זקוק ללימון, אפשר להוסיף כף מיץ לימון.

  • מסננים את מיץ הרימונים ושומרים במקרר עד לשימוש.


יתרונות דבש הרימונים

  • מחזק את בריאות הלב: הוא פועל להפחתת רמת הכולסטרול הרע בגוף, ולהעלאת שיעור הכולסטרול הטוב, ובכך למנוע טרשת עורקים ומחלות חזה.

  • מהווה טיפול טבעי יעיל נגד שלשולים ועצירות.

  • מועיל למחלות הכיבה

  • מטפל בדלקות בפה ובחניכיים.

  • יעיל כנגד מחלת הסרטון

  • מפחית חום גבוהה ומטפל בתולעים שיכולים להימצא במעי, בעיקר תולעי סרט.

  • מטפל בבעיית הטחורים שנפוצה לאחרונה בקרב האוכלוסיה.

  • מטפל בהשמנת יתר מכיוון שיש בו סוכרים טבעיים המספקים אנרגיה לגוף ולכן הוא אידיאלי עבור אנשים הסובלים מעודף משקל.

留言


bottom of page